За да подкрепи силите си в Украйна, Русия почти сигурно е

...
За да подкрепи силите си в Украйна, Русия почти сигурно е
Коментари Харесай

Русия подготвя нов сухопътен корпус, който обаче едва ли ще реши изхода от войната -

За да подкрепи силите си в Украйна, Русия съвсем несъмнено е основала ново огромно формирование на сухопътните сили - 3-ти армейски корпус (3 АК), основан в Мулино, в Нижегородска област, източно от Москва, оповестява в днешния си бюлетин за войната английското разузнаване.

Русия евентуално възнамерява да обезпечи огромна част от 3 AК от новосформирани " доброволчески " батальони, които се основават в цялата страна и които сплотяват новобранци от едни и същи региони. Руски районни политици потвърдиха, че на евентуалните новобранци от 3 Апелативен съд се оферират преференциални парични бонуси, откакто бъдат изпратени в Украйна, се оповестява в резюмето за хода на войната.

Набирането на претенденти е отворено за мъже на възраст до 50 години и единствено със приблизително обучение.

Руският армейски корпус нормално се състои от 15 000-20 000 военнослужещи, само че евентуално за Русия ще бъде мъчно да доближи тази бройка на 3 АК, като се има поради доста ограничавания възторг на популацията за непринудено присъединяване в бойните дейности в Украйна.

Ефектът на 3 AК надали ще бъде решителен за акцията, разяснява разузнаването.

Руските командири най-вероятно ще продължат да се сблъскват с конкуриращите се оперативни цели за усилване на офанзивата в Донбас и подсилване на защитата против предстоящите украински контраатаки на юг, се добавя в бюлетина.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР